Sculpture Club | Beelden aan Zee

Op maandag 24 en maandag 31 december is het museum extra geopend

1

Sculpture Club

Sculpture Club

Sculpture Club, uit liefde voor beeldhouwkunst & museum Beelden aan Zee

Beelden aan Zee wil graag de creatieve interactie delen met mensen die een speciale interesse hebben voor de beeldhouwkunst en daarom het museum willen ondersteunen door regelmatig samen te komen.

Om dit te verwezenlijken is er een groep jonge ambassadeurs aangetrokken, die in de zomer van 2008 de Sculpture Club hebben opgericht. Inmiddels is de Sculpture Club uitgegroeid tot een gezelschap van ruim 70 actieve leden, die meerdere malen per jaar samenkomen voor atelierbezoeken, museumbezoeken, lezingen en netwerkborrels.

Het lidmaatschap brengt 4 keer per jaar een op kwaliteit gericht programma. Als hoogtepunt organiseert de Sculpture Club voor al haar leden een Jaardiner in het museum. In 2018 was het 10 jaar geleden dat de Sculpture Club werd opgericht, hetgeen tijdens het Midzomernacht Feest uitbundig gevierd is.

Bij een lidmaatschap hoort ook een persoonlijke Jaarkaart. Deze geeft recht op entree voor twee personen voor alle vaste en wisselende tentoonstellingen en 10% korting op de meeste artikelen in de museumwinkel. Sculpture Club leden ontvangen daarnaast uitnodigingen voor de openingen van nieuwe tentoonstellingen en drie maal per jaar het nieuwe Beelden aan Zee magazine.

Bent u geïnteresseerd in een Sculpture Club lidmaatschap, neem dan contact op met Frédérique Brinkerink (brinkerink@sculptuurinstituut.nl)