Praktische informatie

Praktische informatie

Reserveren

Reserveren van te voren is noodzakelijk via educatie@beeldenaanzee.nl of 070-358 90 76 onder vermelding van: aantal leerlingen, leeftijd, contactpersoon en telefoonnummer. Houd voor het reserveren rekening met een aanvraagtermijn van drie weken. Op maandag is het museum gesloten, het is niet mogelijk om op die dag educatieve programma’s te boeken.

Wijzigen en annuleren

Annulering kan tot 24 uur voor aanvang van de workshop. Binnen 24 uur voor aanvang van de workshop brengen wij 50% van de kosten in rekening.

Betalen

De totale kosten van het bezoek kunnen worden voldaan aan de kassa. Tevens is het mogelijk om op rekening te betalen. Daarnaast kunt u betalen met de cultuurkaart. Dit moet van te voren worden doorgegeven zodat er een weborder opgemaakt kan worden.

Aankomst

U wordt vriendelijk verzocht ruim op tijd in het museum aanwezig te zijn, zodat de programma’s op tijd kunnen beginnen. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de kassa in de entreehal. De leerlingen kunnen hun jassen opbergen op de daarvoor bestemde plaats. Een museumdocent zal u en de groep verwelkomen in de entreehal. Let op: de museumdocent is verantwoordelijk voor de workshop/rondleiding, maar de begeleidende docent is verantwoordelijk voor de orde in de groep.

Voor meer informatie over onze programma’s kunt u contact opnemen met onze afdeling educatie via educatie@beeldenaanzee.nl

U bent hier